Bijeenkomsten

Het raadhuis van Grootschermer is uitstekend geschikt voor diverse bijeenkomsten. In de raadzaal kunnen we ongeveer 30-40 bezoekers ontvangen. Voor uw (bedrijfs-) presentatie kunt u gebruik maken van het ultramoderne presentatiescherm. Filmpjes, foto’s en grafieken worden haarscherp geprojecteerd op een 65 inch flatscreen. Natuurlijk hebben we wifi in het hele pand.

U kunt de raadzaal ook huren voor workshops en lezingen. Wij verzorgen koffie, thee en water en daar betaalt u niets extra’s voor.

Een bezoek aan het raadhuis kunt u ook combineren met een leuke activiteit. Wacht dacht u van een bezoek aan museum en beeldentuin Nic Jonk, de museummolen, museum Het Houten Huys of de unieke gebrandschilderde ramen in de Grote Kerk van Schermerhorn. Of wilt u liever een tochtje door de Eilandspolder en met uw gezelschap knikkeren op de baan tegenover het raadhuis. Grootschermer is niet voor niks het knikkerdorp van Nederland.

Als u dat wilt dan verzorgen wij de lunch tijdens uw bijeenkomst en het is ook mogelijk om met een aantal deelnemers te dineren. En natuurlijk kunt u na afloop van uw bezoek nog een drankje drinken. Wij hebben uitstekende cateraars die u op uw wenken kunnen bedienen.

Het raadhuis van Grootschermer is uitstekend te bereiken met de auto of het openbaar vervoer. De bus stopt zelfs voor de deur. En parkeren kan op loopafstand tegenover De Troefmarkt.

De locatie in het kort

* Historische omgeving
* 30-40 personen
* Catering op maat
* Ultramodern presentatiescherm
* Wifi
* Arrangementen
* Voldoende parkeergelegenheid