Trouwen

Altijd al willen trouwen, maar nog nooit de stap gezet omdat u niet de geschikte locatie kon vinden? Dan is dat nu opgelost, want het Raadhuis van Grootschermer is een officiële trouwlocatie van de gemeente Alkmaar. Net als in het verleden zullen huwelijken worden gesloten in de oude Raadzaal op de eerste etage. Houdt u er wel rekening mee dat de trouwzaal moeilijk toegankelijk is voor mensen die slecht ter been zijn. Natuurlijk zwaait het bruidspaar na de ceremonie de gasten toe door de raampjes aan de voorzijde van het gebouw.

Als u in deze toplocatie wilt trouwen dan kunt u contact met ons opnemen door een mail te sturen naar huwelijk@raadhuisgrootschermer.nl of te bellen met nummer 0299 20 12 05. Wij informeren u dan over de beschikbare data, tijdstip en mogelijkheden. Als we u voldoende hebben geïnformeerd neemt u contact op met de gemeente Alkmaar om alle formaliteiten rond uw huwelijk te regelen.

Wij zullen er vervolgens voor zorgen dat het u en uw gezelschap (maximaal dertig mensen) aan niets ontbreekt. De vlag hangt uit en de kaarsen van de kroonluchter branden als u dat wilt. Koffie, champagne, bruidstaart, we kunnen het allemaal voor u regelen. Tijdens een persoonlijk gesprek zullen we alle mogelijkheden met u doornemen, zodat de mooiste dag van uw leven inderdaad ook de mooiste is.

De kosten voor een huwelijksvoltrekking in het Raadhuis van Grootschermer vindt u op deze site onder de knop ‘Kosten’.

De locatie in het kort

Historische omgeving
Catering op maat
Romantische foto’s
Voldoende parkeergelegenheid